Та както се подразбира от заглавието, идеята е да се сложи баскаса в багажника на 159ката. Колата е с оригиналното Босе, 10цд чейнджър и голямата навигация. Основния проблем е сигнала за усилвателя, има ли изводи на навигацията предвидени за тази цел, съответно кои са пиновете ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Баскаса в 159 с голямата навигациа и Босе
Collapse
X
-
Вземи си усилвател с hi level input (аз така направих) и не се занимавай с кабели, ами вземи сигнал от задните говорители. Отиди при Цуко зад бакарди и го питай дали има и някви филтри за по качествен сигнал или да те насочи към усилвател с качествен такъв вграденEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
-
Не ме кефи тая оферта с хай-левел сигнала, моя усилвател го има този вход. Понеже усилвателя ми е 3/4 канален, евентуално ще ползвам още някакви говорители (вероятно елипси с прилично качество), та затова искам да стане както трябва. Ако ще е гарга да е рошава, то и сега си свири прилично де, ама малко слабичко ми идва на моменти. Това с прекарването на кабели пък изобщо не ме притеснява.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Несъм пробвал, усилвателя ми е тоя от обявата ми в раздела. Сони някакво си там, не е кой знае какво.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТа както се подразбира от заглавието, идеята е да се сложи баскаса в багажника на 159ката. Колата е с оригиналното Босе, 10цд чейнджър и голямата навигация. Основния проблем е сигнала за усилвателя, има ли изводи на навигацията предвидени за тази цел, съответно кои са пиновете ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИмаш ли снимка с изглед отзад на твоята навигация? И по-конкретно на конекторите и?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНе съм я вадил още. Инак си е от първите (простите) модели.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеЗащо си мисля, че това са входове, а не изходи?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Това са входове. Те са с по-ниско ниво и тях ги използват (продават се афтърмаркет кабели), да си връзват директно айфоните, защото на синия конектор (който е за чейнджъра), чувствителността му е ниска за тази цел.
Навигацията и радио CD-то при 159-та нямат AUX OUT.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеТова са входове. Те са с по-ниско ниво и тях ги използват (продават се афтърмаркет кабели), да си връзват директно айфоните, защото на синия конектор (който е за чейнджъра), чувствителността му е ниска за тази цел.
Навигацията и радио CD-то при 159-та нямат AUX OUT.
Благодаря, че ми обърна внимание.
Повтарям. Това е проверено инфо за 166, където това са изходи.
За 159 вероятно е така, както казваш.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment